Search the Community

Showing results for tags 'alarm or error occurred when power trip'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 148 results

  1. The production environment has had a CX Supervisor package running since 2006. the internal computer finally bit the dust... We have managed to install XP on another PC. Supposedly it was all installed correctly off site and tested to run OK offsite. When connected to the (PLC) machine CX-Supervisor [v1.33] gives an error 1007. Probably its an communication error. It seems that the back-up runtime version (sr2) was CX Supervisor v.2.1 from which we don't have a hash dongle. We only have a v1.3 version.   According to the omron helpdesk, the only thing we can do to test the connections , is to install a v2.x trial version with the .sr2 file. There is no need for a usb-dongle in a trial version and it wil only work for 30 days. That would be sufficient for us, because the repair of the build-in system will take about two weeks. For now a complete production-line is out! In short: We urgently are in need of CX-Supervisor v2.x trial installation package. If anyone knows where to find it, it will be appreciated. 
  2. I got denied on a job interview, there might have been a few things but I think not knowing NEC and lack of experience with three phase hurt me. The NEC stuff is for another thread but how do you get experience with three phase? Unless you're in a shop already 3ph can be tricky to find. We talked about it at school in multiple classes but never anything hands on. Yet the descriptions for these entry level jobs all expect you to have a few years in of working with 3ph. It looks like I can make my own three phase from 120VAC with a small VFD. Maybe find some small 3ph motor at the scrap yard, get a new contactor and practice taking measurements/hooking stuff up. I've no problem building a trainer if I get to study up on 3ph and NEC at the same time. Crazy? Any advice?
  3. CX-supervisor

    I want to send data from internet to cx-supervisor via cx-supervisor website but error. i don't know how to resolve this problem .I attach photo below, people help me with
  4. hi guys, i want to ask about cx supervisor development 3.0. i have problem with my cx supervisor. my cx-supervisor cant run, but can built succesfully. my cx supervisor 3.0 development version, my cx supervisor problem like this. do you have solution ?thx for attention,sorry for bad english best regards
  5. CQM1 fatal error reset

    I have a fabric handling system using a CQM1-CPU21. When I started it , I got  error # 0x00F1. Also associated with it  are bits flagged AR1615 and AR1415. I have the programming code on a PC. I tried an error reset and now I have a stack of NOPs. I am not seeing the IO table using CX-programmer. Thank you.    
  6. mrj4

    hi all, anyone can hep..i use servo mr j4.. now got error 121..anything can help..i read from manual error code but cannot understand..
  7. C200H SMPS.ZIP

    Version 1.0.0

    30 downloads

    Schematic for the C200H power supply (DL404W) built by Sanken.  Two views: component layout and functional in large PDF format. Use with CAUTION: dangerous high voltages on-board!
  8. C200H SMPS.ZIP View File Schematic for the C200H power supply (DL404W) built by Sanken.  Two views: component layout and functional in large PDF format. Use with CAUTION: dangerous high voltages on-board! Submitter Bozotros Submitted 09/27/17 Category Tech and Application Notes
  9. hey, I'm making a program with vijeo designer with a HMIGTO5310 and with somachine basic and a TM221C16R. At the moment i don't have my TM221C16R yet but i'm able to run the program in simulation on my pc and connecting the hmi to it. I'm able to control everything on my hmi but the moment i'm trying to activate the webgate, vijeo refuses to download the program to my HMI end gives the error " error 1850: [target] [target1] secondary drive full or not found. check the data file location setting.". Is this because it isn't connected to a real PLc but a simulation of it or is it because something else?
  10. I'm trying to import .gsd files but an error occurs and says : "IntegrationManager: 'xddRootDirectory'-parameter is no valid/exisiting directory !" The second error that shows is : "Path information incorrect: The string C:\users\name.surname\Desktop\GSD\s0100008.gsd is not a valid path." Has anyone encountered this problem and maybe found a solution to it?
  11. Hello I downloaded a .mer file on the Panel view 1000 but it shows errors on the display graphics. i have configured the Rslinx communication several times by selecting the rigt PLC in Design and Runtime mode. I am using Facotry Talk view 8.20 and creating 5.10 runtime file. Please advice. I was able to correctly download and use the HMI on a similar machine. I dont know what am I missing on this one.    Thanks Pratik Jain
  12. NB7W System Error

    I’m programming a OMRON NB7W-TW01B with NBDesigner and after I download to the HMI updates I made to the program, when the HMI initializes it shows “[0] System Error” for a while and then it disappears, not showing again until the next reboot.   The manual only says it is an HMI internal error and nothing more, leaving me clueless about what I can do to fix this issue… I already have updated the kernel and rootfs of the HMI, nothing changed.   What do you guys think the issue is, what should I check to try to fix this problem?   Thank you very much for the help.
  13. Daisy chaining power to Armorblocks

    Hey guys, I'm trying to power about 31 armor blocks in a daisy-chain. I'm running my power off a panel to a junction box and then drawing cables to Taps and dropping a cable to each Armorblock. I'm using 1732E-8x8M12DRs and 1732E-IB16M12Rs, which have 4-pin mini male ports for power.  1. Are there 4-pin mini cables (18AWG) Taps so I can power the entire system using 18AWG cables? 2. Is it safe to gave 22AWG micro cables and M12 taps and draw out a 4-pin mini cable drop to my armorblocks? 3. What in your opinion would be the best way to daisy chain power to these modules? Thanks!
  14. Hi, I have a question about error clear on Mitsubishi Q Series (Q03UDE). Is there a way to clear 4100 error without power cycle CPU??? I've cleared the cause of the problem and I've tried to clear CPU error using SM50. I've put code 4100 into SD50 and then turned SM50 off and then on again, but CPU is still in ERROR state and I cannot switch it back on into RUN mode. I have to turn the power off then on again and that is solving the problem. The problem is that sometimes it is very hard to get to control cabinet to power cycle CPU. I would like to clear this error remotely if possible. Any ideas???
  15. Socket communication with Micro820

    Hi everyone ! I have a little project wich involves communication between two Micro820 controllers via TCP/IP. To do that, I started to work with TCP/IP socket. Within CCW (Connected Components Workbench), I tried to create a new socket instance using the instruction SOCKET_CREATE and set the socket address to 127.0.0.1:21. Basically, my computer through the FTP port. The problem was that it couldn't create a new socket instance (error variable is set to TRUE and status is set to 4, wich I don't know the meaning) because I didn't have a server-side application that listens to TCP/IP socket requests. That said, I found an open source application called SocketTest that listens for TCP/IP socket requests on a specified IP address and port. So, I started a listener on the following address : 127.0.0.1:21, but the error variable is still set to TRUE and status is still set to 4. So, my questions are : Is my IP address OK ? Is my port number OK ? What means the status code 4 ? Is SocketTest doing what I think it does ? Do I need to do something else before using the SOCKET_CREATE instruction ? Thank you in advance for your help !
  16. Can't connect to Micro820 controller via CCW

    Hi everybody, Recently, I started working on a project. I want to develop a program for a Micro820 controller (2080-LC20-20AWB) using CCW (Connected Components Workbench). I built a little motor circuit for testing purpose. However, after building the program and downloading it to the controller, I tried to connect to my controller via CCW, but I can't. When I click the button "Connect", CWW crashes OR a window saying : "The controller has unnacepted changes" appears and asks me if I want to "Download current project to the controller" (wich I already did) or "Upload the project in the controller to overwrite current project content" (wich is grayed out). When I choose to "Download current project to the controller", CCW starts downloading the resource, but fails. In the "Output" window, there's a line saying : "Download failed for Device:Micro820: An error occured while reading from GETACTIVERESOURCELIST.". The problem is that there's no documentation at all concerning this error. I even tried to reinstall CCW, but it didn't fix the problem. I joined some images so you guys can see what I'm talking about. Don't mind asking for more details !
  17. Error 6706 Mitsubishi FX2N

    Hey guys, I'm really a newbie on PLC's, I'm working with a metal sheet folding machine. The past programmer gave me it's code, but I guess he gave me the wrong one. So, I uploaded the program with GX Developer 8 to a Mitsubishi FX2N-32MR PLC, all looked fine until I tried to run out the program. The error 6706 appeared up on step 3928 (blue rectangle). I read something about it already in other posts. But I'm not quite sure what to do. Can someone point me on the right direction? I attached an image where the problem thst showed up.  Thanks. 
  18. Dear Support Team, We have a problem in our AB PLC 5/60 Enhanced device(1785-L60B/E), it is a redundant AB PLC system  and controlling a Water RO plant. Another paralleled connected system is working fine. 1. Once power went down and power up, the PLC started showing "PROC" error- Steady RED. Loaded the program from EEPROM, the PLC "PROC" error is gone but the DH Channel A RED LED is started Flashing. 2. After loading the program, the program vanishes automatically even when there is a power, and again showing "PROC " Error - Steady RED. Changed new Battery. 3. Looking for the replacement processor,  found same series and part number but the Firmware and REV is different. Advise the selection of suitable replacement. 4. The PLC program is password locked. Any solutions or work around to solve the issue.    
  19. Hi all. Firstly, I am not a programmer, I just need advice. We have HMI's using NS-Runtime and we keep getting this message. Now, this is why I am contacting you all. This has happened over 20 times on 20 different HMI's which we have replaced over the last 3 years. We have been told by our software supplier that the com port is "on it's way out". There is NO WAY over 20 hmi's over that period will deveop com port faults. So my question guys, can someone give me a few tips on what to try before I change HMI's over ervery dang mponth please? I am really at the end of my tether here. We connect our HMI's to the Omron PLC's via a standard serial. If we change to another HMI the machine communicates after obviously a long period of downtime. Should we reset the plc? I will take ANY advise please guys.
  20. Please if anyone can help me, recently I installed a redundancy in my Factory View V8.20 server, but started to show some errors: My alarm banner and event simply disappeared and now I can not read tag from my opc server (KeepServer Modbus), I see this tag in the studio, but at runtime they do not communicate. * Patches are up date. Tks! Vitor
  21. I have entered the messages many times into the Alarm Setup but every time i re-open the alarm setup, every message that has the Trigger Value=1 will be deleted.  Anyone have a similar issue?
  22. Hi, I have some concern regarding sending an email automatically when an alarm trigger(High, Low Level Alarms - Bit), Is this possible for the software?  Thanks for any reply.
  23. Hi everyone, recently we got a complain about UM password protection in the CP1L. So our user intended to apply password to a CP1L PLC which doesn't have battery installed. They were testing to turning off the PLC for about a week. In the 8th day, they turned it on again and tried to upload the program from the PLC. But after they input the password, and error shows up which indicates whether the password is wrong, or already inputted wrong 5 times in a row. Further checking shows that A99.12 memory was turned on which indicates that wrong password has been inputted 5 times. This was not the actual case since we make sure no one was using the PLC in those 7 days. A99.12 by its nature is not a non-retain memory. Is it possible that during Power On, the memory is unstable that it turned On by itself? I know it can be the case on some areas like DM / WR and also the RTC memory. And since A99.12 is a Read-Only memory, we cannot use P_First_Cycle to ensure it's turned Off as what we used to do with A500.12 (Inhibit Output). Currently I'm testing it by myself, for 3 days had left the PLC Powered Off. If anyone had inputs about this please advice. Thank you
  24. I have  Modicon Micro TSX 3722 Version 1.0. while i am doing communication of PLC and PC i am getting communication Error.  I am not able to download Programm in PLC. Please find attached image of error which i am getting .   please help me to resolve it.   Thanks in advance. 
  25. Trying to log into NA HMI, NA5-7U001B  Direct, using USB or Ethernet.  All attempts failed .. tho, it was easy to log into the NJ Controller, direct, with USB or Ethernet using the same PC. Then a window popped up.. saying the firmware needed updating in the HMI, and suggested launching the "update" from the same window... Then, after a few minutes.  a "update failed" was displayed on the window.. and the HMI screen changed to this: ..and the green LED went RED ... aaaaagh!   HMI no longer works... any idea why this happened, or the failure to log in happened.. or, what it will take to fix it? Please tell me it was something Omron did .... Thanks Much, Regards, ,Michael PS:  additional info..  I was using Sysmac Studio Version 1.1 .. because I could log in to the CPU (USB and Ethernet) and not the HMI.. I changed to another PC with Sysmac Studio Version 1.17 .. Now I was only able to log into the CPU with Ethernet.. USB login failed. .. and, so did any attempt to log in to the HMI (USB or Ethernet) It looks like if you use a new version of Sysmac.. better not have a device with  "old firmware" ..  I think it was the V1.17 that presented the window suggesting the Firmware Update ...  sigh!