IMPELTECHNOLOGIES

''INVISIBLE'' buttons in PROFACE

4 posts in this topic

Hello, 

I am doing PROFACE HMI touch screen projects, and I recently came up with an problem. I am using GP-PRO EX software to program and then later I would transfer the project to my PROFACE GP-4501TW. Now I came up with a problem, on one page there is no buttons on labels that I had written, But when I check it on the software its still there. So, its like I have buttons programmed but not showing on the touch screen! Also I can touch the buttons and it beeps and using WINDLDR I had found that the button works but that its somewhat hidden. Later I found out that LAMP FEATURE was turned on that caused the ''invisible button'' to happen. So, when I turned LAMP FEATURE OFF the buttons would return on the touch screen. I tried Preview, Simulation mode but all that showed the buttons. I have attached he pics below

THANK YOU

A COMPANY  

SAM_3951.JPG

SAM_3952.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm having the same issue with PFXSP5700TPD...  if you could give a more detailed solution, that'd be great.

Edited by caleb_

Share this post


Link to post
Share on other sites

FIXED tags needed to be correct

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now