Joris85

FT View Client v10 on Windows 2016 crashes randomly every few days

1 post in this topic

Dear automation friends,

 

I just like to put some issue in the clear that I have seen no reported issues on yet, but it is killing me.

Maybe some other people in the world also have this issue. We use Windows 2016 on FT View v10.

All patched with all compatible patches (both Windows and Rockwell).

We install this software a lot but we only got this issue seen/reported on windows 2016.

I never had a Rockwell issue that took so long without getting it fixed. Support is also not really helping.

 

We just have a setup of Windows 2016 with 2x redundant FT View Servers and about 10x Clients with each 4x screens.

The HMI clients run perfectly but every few days, 1 application (on 1 of the 4 screens) just crashes "DisplayClient.exe application crash...".

That closes the HMI interface and then the users needs to click on the hmi.cli file to launch that screen again.

Refering to ntdll.dll in the windows events. No additional info except for the windows error reporting that is unable to contact the internet to send the crash report.

Looking in the FT Diagnostics, it happens while the operator is operating the hmi screen. Not when there is no activity.

 

We reinstalled 1 client completely from scratch, including the OS, domain integration, everything brandnew.

And 10 hours later: crash on 1 of the 4x screens. In a control room with almost 30 screens, this is very annoying and unacceptable.

 

If you have a similar issue or got the issue fixed, please let me know. If you have a similar issue and don't have it fixed, we can share more detailed logs.

 

Best Regards,

Edited by Joris85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now