Search the Community

Showing results for tags 'Help on Message 33:17075'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 11 results

  1. MPI Connection problem

    Hi there. Recently I've experienced problems when connecting to a S7-300 PLC via MPI/PROFIBUS. I use a PG with CP5711 processor. The thing is that I'm able to connect when I plug the 6ES7901-0BF00-0AA0 cable (male to male) directly to the PLC connector, but when I try to do connect to a PLC that has any device connected to the DP port (let´s say an inverter or HMI) I get 33:17075 error. PG/PC Interface it's correct, in fact another PG with the same configuration is able to connect through the already connected DP device's cable. Station number and transmission rate is all correct.  So I tried the Simatic NET Diagnostics Test and I got error 0x0313 and since the mentioned parameters are correct I refered to this link:  How do Diagnostics and Remedy work in STEP 7 when an online connection with the CP... - ID: 11492532 - Industry Support Siemens Where they say the following:    I've searched for this readme file but can't find it, and there are no useful results when looking for it on internet.  Why am I able to connect directly to the PLC but not when another device is connected and I have to use the female connector of the DP connector itself? Should I try to reinstall CP5711 drivers? According to Windows, I got the last drivers for the CP.    Thanks in advance and I hope you can help me!
  2. Error message

     hi everyone i m traying to   write to plc  a program and getting this message then program is not downloading to plc   'there is a device in the program (main) that is outside of the range  check the program and currect the device that outside of the  range ' I m using mitsubishi fx3ga-60mt  plc. please suggest me about it .                              thank you          
  3. Good Morning, I connect using a TCPSocket a remote node with my NJ501-1300. In order to test communication with the remote node I use a telnet communication and send from it messages to the remote node: it work correctly opening the connection and then sending all messages I want; the connection will close only at the end of the communication session. WHAT HAPPEN ON NJ? On NJ Open connection whit remote node; Connection is open; Send first message to remote node; Receive correct answer from remote node; Send another ore the same message to remote node; Receive an unknown command answer from remote node. WHY??? To solve previous problem I need to: Close the open connection; Wait the time to reopen it; Reopen connection; send the message; receive the correct answer from the remote node; Close connection Wait the time to reopen it; Reopen connection; send the message; receive the correct answer from the remote node; close connection and so on... Could someone help me to solve this problem opening the connection only once and then close it at the end of the end of communication session?!   THANK YOU
  4. Hello! I have a problem with Allen-Bradley High Speed Counter card 1734-VHSC24/C. I need to make changes to the configuration parameter .OnValue1 (DINT) during the system is running. Now, for changing the parameter value, I need to switch off the module and this can not be done during the line is running. I think that maybe this can be done using the explicit messaging. I could not find information for this from internet, so now I ask you to help me with this item. If anyone have experience or knowledge of this, please help me. I do no have experience using explicit messaging. My configuration: Studio 5000 Logix Designer V24.00, 1756-L71S V24.11, Ethernet/IP, 1734AENTR, 1734-VHSC24/C countermodule.
  5. Hi all,  At my work, we are unfortunately still using GX IEC Developer 7.04. All of a sudden I can no longer open any project at all with my GX IEC Developer. I can start the program just fine, but as soon as I choose a project to open I get "cannot initialize communication manager". And after this, I get another 2 "cannot restore parameter file. param.tmp not found" and "cannot restore transfer setup file! cnct.tmp not found!". Doesn't matter which project. And I have opened these earlier with no problem for years. I have tried reinstalling ALL Mitsubishi software on my PC. And restarting PC. I can't find a link to any other changes I have done on my PC either... Does anyone have any idea how to solve this? Best
  6. SLC 505 Message to TCP Port

    Hello I have a SLC5/05 and a Microscan MV40 smart camera which receives commands to a TCP port. Is there a way the LSC 5/05 can send a command to the camera using the MSG instruction or any other instruction? I would appreciate any advice 
  7. Version 1.0.0

    46 downloads

    This is an example (with code) on how to cycle user messages on the Keyence KV-D20 display. The code is written as a sub-routine that is easily incorporated into a Keyence KV series PLC. The code is proven to work - I've used it many, many times. A brief rung-by-rung commentary explains the basic operation of the code.
  8. View File Keyence KV-D20 How to Cycle User Messages This is an example (with code) on how to cycle user messages on the Keyence KV-D20 display. The code is written as a sub-routine that is easily incorporated into a Keyence KV series PLC. The code is proven to work - I've used it many, many times. A brief rung-by-rung commentary explains the basic operation of the code. Submitter pop29684 Submitted 10/04/16 Category Tutorials and Guides
  9. I am running a very large step based program on an NJ plc.  I have several status and alarm messages that I need to display on the screen during the auto cycle.  Right now I have set up unions in the PLC for the faults... but this is a very large program with a lot of possible faults.  I'm up to 9 16-bit array unions already.  It is just getting really cumbersome.   I would like to just write an INT to a data area for each fault and status message.  That way I can assign each step a 5 values to be used for faults and messages (ie: step one can use numbers 1-5, step 2 can use 6-10, etc) .  Then I want to have the NS display a message from the string table based on the value in the data area.  Is this possible?
  10. I am having issues trying to send an email using the message instruction and the ENBT module. Attached are snippets of my configuration of my message instruction and the error code that i am getting. I had IT look into it on their side and i shouldn't have any network switch configurations that is blocking the successful delivery of the message. Anyone have any ideas what could be the issue? Thanks!
  11. hi all, I have CPU 315 - 2 DP. I can't download program from S7 manager to CPU. I have message Help on Message 33:17075 Description: All stations on this subnet must have the same value for the transmission rate. The interrupt may not be assigned for other hardware components. The MPI addresses in the network must be unique, meaning each address may only be assigned once. The local Station address must also not be greater than the highest station address in the programmable controller. Remedy: Call the program "Setting the PG/PC Interface" in the Control Panel. Under "Properties" set the transmission rate used in the network and adjust the local node address to match your network. Set a station address for your programming device/PC which is not higher than the highest station address in the network. Shorten your HSA address to match the PROFIBUS addresses of the slaves used. i put all the interface setting PC/PG on default but i've the same message. what i must do ? please some help.