Search the Community

Showing results for tags '1400e'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 1 result

  1. PanelView 1400e Download Issue

    I'm trying to transfer an application file to a PanelView 1400e and I'm having some difficulty. We currently have 4 of these in operation on machinery and we acquired a spare that I'm trying to get ready. All use the same exact application. I tried using a memory card but none of the PanelViews recognize any of the cards I do have at the moment so that option is out (though at one time we did transfer the applications this way so we did have at least one card that worked in the past). I was able to extract the application file from one of the PVs via Transfer Utility 32 on Windows XP. I am unable to transfer it back to the spare PV. I am using a 9 for 9 straight through serial cable on COM1 of the laptop to the 9 pin DB connector on the back of the PV. I match settings between the PV and the TU32 (baud rate, parity, error). I put the PV on Transfer Application screen on the Serial tab. I open up TU32 and choose the application file (approximately 86kb in size). If I select memory partition 1 for the destination, I get a dialog that pops up telling me that partition 1 is full and it shows me the size and free space on both partition 1 and partition 2. The size for partition 2 matches what I see on the PV on the Terminal Information screen (approximately 2200kb in size and same is free). When I then select partition 2 for the destination and click OK, it asks if I want to format the destination. If I click NO, the transfer fails because "User did not format the destination". When I click Yes to format, the PV starts formatting partition 2 and the progress bar goes up to 100%, then a message comes up that the format is complete, waiting for application transfer. On the TU32 screen, the format progress goes up to 11% then hangs and eventually reports that the format failed. I've done this a number of times and it is always 11%. However, when I click OK and then go back to the main screen on TU32 and once again select to transfer, the PV screen goes into transfer mode with a progress bar as does the TU32. No progress is ever made and eventually I get the 4209 error. 4209 error means the TU32 and PV are not communicating, basically. But I'm confused as to why they initially do communicate but only get to a specific point each time before communications stop. Any ideas? EDIT: Once I get the 4209 error, I click OK, and go back to the main TU32 screen. If I immediately click to transfer again, the progress bar on the PV disappears and a message comes up saying File Download failed-Ready for Transfer. If I click to Transfer again, the progress bar reappears but still no progress and this process repeats. Thank you in advance for any help you can offer.