Search the Community

Showing results for tags '#mitsubishi #servo'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 404 results

  1. I have a 2 axis control that runs a pair of identical servo drives. as of late I have been getting reports from the operators that the two motors, while jogging forward will suddenly run in the reverse direction at a high rate of speed. There is not a reversing function on these axes in an way. I am suspecting there may be a problem in the analog output of the module causing an inversion of the signal which in turn causes the motors to run in reverse. This setup has been in operation without any instance of this happening for around 5yrs before any issue with out of control runs. All cabling has been checked and is properly shielded and grounded.
  2. Mitsubishi QJ71PB92V and Balluff BNI PBS-507-000-Z011

    Hi all! I need advice. I have Mitsubishi Q02UCPU with profibus module QJ71PB92V. I try to connect communication module from Balluff BNI PBS-507-000-Z011 via Profubus without success. Everytime I connect module, I see diagnostic alarm "The parameter transmitted by the master is incorrect". All settings were made by default. QJ71PB92V has 0 adress and Balluff BNI PBS-507-000-Z01 has 11. I connected this module to the Siemens CPU-315 and it is work correct. From this forum I see it is common error. What will be the next step to check or solve the problem? I am not profficient in Profibus networks, so I will be appreciate for any help!
  3. Help with carwash / FX3

    Can anyone help with a carwash program? I am currently a student and having a very hard time getting this to work. I am using GX2 software. Any help would be greatly appreciated. Jeff
  4. Dear experts, I have been trying to flash parameter to QD75MH1 module from PLC. Every time I monitor the servo via GX-configurator QP, I find 0 error, 0 warning but in the history tab it shows "start not possible(108)". But when I did it by flashing the parameter by GX-Configurator QP(Specially invalidating forced stop option" it works fine and servo motor jogs. can anyone help me to write the forced stop value from PLC program?