riandanualdy

cant connect HMI omron to PLC omron [solved]

3 posts in this topic

halo, i'm newbie in HMI and PLC.

i have a problem connect HMI omron NB7W-TW00B TO PLC OMRON CP1E.

i done setting same baudrate,data bit,parity check, and stop bit in HMI and PLC

and i use nb designer for create a HMI display.

and this is attachment: a cx programmer, bit switch and bit lamp in nb designer.

and the output in hmi is [2]PLC No Response:00-00-1

can you help me? thanks

problem.jpg

Edited by riandanualdy

Share this post


Link to post
Share on other sites

https://www.myomron.com/index.php?action=kb&article=1536

The above thread will walk you though connecting your HMI to the PLC. 
1. Connecting Method
2. Wiring diagram
3. HMI Attribute settings
4. PLC Attribute and PLC settings
5. Example program

Make sure that the units are communicating by the indication light on the PLC.

Hope this helps you out.
Regards,
Garry

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, gclshortt said:

https://www.myomron.com/index.php?action=kb&article=1536

The above thread will walk you though connecting your HMI to the PLC. 
1. Connecting Method
2. Wiring diagram
3. HMI Attribute settings
4. PLC Attribute and PLC settings
5. Example program

Make sure that the units are communicating by the indication light on the PLC.

Hope this helps you out.
Regards,
Garry

7 hours ago, gclshortt said:

its working thank you garry.

Have a nice day

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now