Search the Community

Showing results for tags 'load configuration'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Found 19 results

  1. Hello all. I have been working with an SLC 5/04 system, which houses various Digital and Analog INs and OUTs, up to Slot 29. I am currently mainly working with Slot 25, an Analog Input: 1746-NI16I. This is a system which has already been set up and has been running for the best part of 8-10 years. This particular card has had some spare inputs, one of which I am trying to connect to. In the Advanced Configuration, only a few Channels are actually "Enabled", and each channel is pretty much slightly different from another in terms of Input Type, Filter Frequency and Data Format. I am trying to set up Input 14, which is Channel 15, to "Enable" it, 4-20mA Input Type, Filter Frequency of 6 Hz and Data Format of either Raw/Proportional or Engineering Units. Now, after I have made my choices, I click apply, and then OK. I am then confronted by a pop-up which states: "Configuration Rung and Data Integer Data File Number: 25 Integer Data Element: 100 Rung to be inserted: XIC S2:1/15 COP #N25:100 #O0:25.0 24 At Program File Number: 4 82" I have the options of OK or Cancel. If I click OK, I now have LAD 4, Rung 82 Highlighted. This First Scan Bit and COP function were already here, but does that mean I have now altered what is being written to "#O:25.0"? I now Download the Changes. However, after all this, I am not getting any Analog input reading coming in from the Live PLC. What is this COP function? What does it do? How do I properly set up this Analog Card?   Thanks for your time, -Jame
  2. Dear Friends,       I want to set my servo controller overload setting as per my machine load requirement since all my servo installed in my machine over travelling and hitting trying to run continuously which is resulting servo failures ,repeated timing belt cut issues.Kindly help me resolve this issue.since i am not familiar with servo controllers.Model used A5 II minas servo MADKT 1507 and contol mode in position control setting.    
  3. load cell SP4M-7Kg

    Hello guys, I have a system of 3 load cells (SP4M-7Kg) attached  to a Micrologix 1500 analog inputs. in the same PLC i have 3 coils for a vibrator, each vibrator is working with signal generators. and the load cells with an external 24vdc Power Supply. i see my load cells readings fluctuating too much even with the vibrator not working. if it is set lets say 70 Grams it is jumping from 68.4 to 74.8 going up an down never never stabilizes in one number, so i suspect am getting noise somewhere put a 100uF capacitor PLC inputs for the load cells but weight just increases more and more. How can realize where is the noise comming? what can i use as a filter? how can i improve this system? should i changed it to digital?   any help welcome! thanks.  questions?    
  4. 1746-NO8V configuration

    Looking for a little help.  Replaced a 1746-NO8V analog card that hadn't been working for years and the new card is giving a Configuration Error (Module LED flashes twice, all 8 outputs are flashing 12 times).  I have 2 other of the same cards in the same rack that have been working for a very long time and still working that seem to be configured the same way.  Is there any way to know what is wrong with my configuration.  or maybe my new card is just bad???  I have not yet swapped one of my working cards with the new card, have considered but really think I'm missing something.
  5. ab

    The HMI server in area 'RNA://$Local/Spring_Insertion' refused to load it's project. The HMI server is not licened and cannot open a project with more than 5 displays
  6. Logix 5000, Array filling

    Hi there! I have a question with AB PLC. My problem:  I have some raw data...distance for example.When the machine starts,the sensor begins to send the information with the distance values. When data is received it is moved into an array. After the first 5 values the program calculates an average and the result is moved into another array.Currently after receiving the fifth value,thus filling the first array,making the calculation and sending the average to the other array,the program empties the entire first array instead of just always discarding the oldest value of the five,and recalculating the average with the newly arrived value every time. I tried to made this with ladder diagram using an an fifo load and unload but isnt working. Please help me if anybody can. Thank You.
  7. I need solution for master & slave configuration between 2 PLC Twido TWDLCAE40DRF. My final project is about a system for filling drink on a cup and do the packaging. the component of the project is the filling system (dropping cup, filling water, pressing the seal) and the packing (packing into a box and sealing the box). This project is using 2 PLC Twido TWDLCAE40DRF. My problem is how to configure one of them as the master and the other as the slave. I've read the manual book but it's hard to understand the instruction. if anyone can give a simplify explaination to me please reply this post or you can reach me at mail: tatangprayoga11@gmail.com  
  8. I am currently using a Kinetex 5500 Servo Drive with a VPL Motor and its has vertical load attached to it. My problem is even after setting my Brake Enagaged time to 0.01s it drops like a dime. I had made sure that I kept my Servo STO enable for 5 second before MSO is shutoff and MSF is engaged. Any ideas on what I am doing wrong? Attached is an action parameter settings for brake control.
  9. Hi All,  I was wondering if any of you guys could help me about improving my load sharing application. At the moment it's very unstable and i can't see what i am doing wrong! Thanks.  Details: I am trying to run a industrial chain conveyor using Torque control by Real sensorless vector control function of A700 Mitsubishi VFD. I have been following "Technical Note" which is provided by mitsubishi (see attached PDF).  As described on technical note, i am trying to control 5 motors ( 1 X 2.2kW, 4 X 1.1kW) to share the load on this chain conveyor. Torque command (SV) and Motor Torque (PV) read from Master VFD and PID output (MV) of Q03UDE transferred to Slave VFDs over CC-link. i would appreciate any information and help you can provide, Many Thanks.  Application_Technical_Note_Load_Sharing.pdf
  10. Mitsubishi CC link

    Hello every one. can any one explane me maximum how many CC link card we can configure in one  QJ61BT11N module. and whwt is difference between CC link and Input/Output card
  11. Ge Fanuc LM 90 30 PCM Commnications

    Hi ALL, Am trying to configure a PCM 301 (LM 90 30 Communication Co Processor Module) What software do I use,is it TERMF or PCOP? And where can I buy this software Thanks
  12. I am experiencing a serious problem. Everything went fine in my project for month. Yesterday when I "Transfer to Controller" (like I use to do several time a day) I got this Message : "Build is not complete. Process was aborted". So I build again, I Rebuild controler, I restart SysmacStudio, restart the computer, reset the hardware on the project ... nothing worked. Always the same message. So I opened a previous version of my code. Since it was allready built when saved, I had no problem transfering it in the controler. However, the moment I change a line (have to rebuild) on this backed up version... same problem appear. I finally got to the "output windows" (Alt+3) where I saw ALL build are failed. I've contacted my Omron representative and he is trying to help but he seem as lost as I am. Please help if you can, I am using Sysmac Studio 1.13 on Windows 10. I also have a HMI wired to the project and everything work fine with it.  
  13. I am having trouble loading the configuration into a Micro984-230. I lost an old M84-002 PLC. I have the program. I purchased a Micro994-230 replacement. I lost my cable, so I made a new one. The only software that I have still running is Updoc 4.30b. I tested out my cable and Updoc by connecting to a 984-381. Everything worked fine online and offline. The error I get during the configuration loading is communication error 13. I have no idea what that is. Perhaps I can't do configuration loading with Updoc. I have Modsoft Lite  working but I do not think that it works with this controller. It is for MIcro and Compact controllers. I may have modsoft and taylor kicking around but I do not know if they are installable or not. I hope I can find out if my config is improper, I have used the wrong controller setup file (used Micro984), or where iI can have the config loaded for me? I also do not know if this used controller is functioning correctly.
  14. CPM1A-AD041 configuration

    hello guys .. am the new guy in this forum I am having a problem with CPM1A-AD041  configuration. Please suggest what type of operands (Data Type, Address) should be defined for the selected operand (see attachment drawing). This example is taken from the module's configuration manual for CP1H CPU Unit (WA450-E1-06). CPM1A-AD041 works with CP1H-XA40DR-A. thanks in advanced :)
  15. Hi, Good day to all,   I got a situation regarding the redundancy configuration. Please refer to the image attached (Page 26, Enhanced Redundancy User Manual). Notice the 1756 ControlLogix I/O inside the green box! The chassis hasn't got a CPU but only has an Ethernet IP module for the entire chassis. Does anyone know how to add and configure this chassis to the I/O configuration tree of RSLogix5K (Logix Designer 5k)? On my configuration, I've also inserted 2 MVI56E-MNETC Modbus TCP/IP Module in addition to the standard I/O Modules. Is my configuration possible? I appreciate any help I could get, thank you very much!   Sincerely, Andrei O. Karunungan
  16. Has anybody used the Spectrum Controls 2080sc-IF4u analog module? This is a 4 channel analog module for the Micro800 series?  I'm trying to set input 4 to (0-5v, x10(format)2-wire, 60HZ). I need someone to help me figure out the bit setting. This is what I have LSB=44 and MSB=44 could some else confirm this? Thanks
  17. FX3G Hardware configuration

    Dear All, I really appreciate in advance your help in this problem. This is my first project with Mitsubishi PLC. I am using GX Works 2 for programming. Hardware is FX2G-24M base unit + FX2n-16EX extension module. I already started a new program and download simple rung on PLC, put PLC in run mode, test it and working properly. the problem is that I do not know what is the address of inputs of extension module. I tried to complete and use X016 but no response in PLC. kindly advise what shall I do. Thanks
  18. Load Cell FOR FX-series

    Can anyone tell me the part no. (P/N) for the Mitsubishi MELSEC-FX series programmable Load Cell